rajská

Rajská omáčka jak jí ještě neznáte!

 

  • hovězí maso zadní
  • žitná kolínka
  • menší cibulka
  • sterilovaná rajčata v plechovce
  • 2 lžíce protlaku
  • třtinový cukr
  • sůl, skořice

Postup:

Hovězí maso uděláme klasicky v papiňáku do změknutí. Na omáčku si připravíme větší hrnec do kterého dáme sterilovaná rajčata a necháme dusit. Aby omáčka měla lepší barvu, přidáme i trochu rajčatového protlaku. Vše necháme povařit, přidáme vodu dle potřeby a ponorným mixérem rozmixujeme. Dochutíme podle svého třtinovým cukrem, solí a skořicí. Podáváme s hotovým masem a uvařenými žitnými těstovinami.

 

Další recepty nebo celé jídelníčky zde:

Recepty

Jídelníčky