Velkesvaly.cz tvoří revoluci v oblasti sportovních doplňků. Proto je tu SPORT ENERGY DRINK, který zařídí, abyste byli správně nabuzeni do tréninku. Ať už jde o zvedání těžkých vah ve fitku, nebo třeba běh. SPORT ENERGY DRINK je tu pro sportovce, kteří chtějí podat maximální výkon. Jak však funguje? To si dneska rozebereme.



ENERGIE NENÍ NIKDY DOST!

Určitě jste se setkali s obdobím, kdy se vám do tréninku příliš nechtělo. Vždyť i Arnold ve své době tvrdil, že jediný trénink je ten, který se nestal. Stačí vám jen doplnit energii ve formě našeho SPORT ENERGY DRINKu a váš tréninku může být opět kvalitní!

najít v eshopu



NAŠLAPANÝ ENERGEŤÁK!

Donuťte se odmakat váš trénink naplno! Využijte kombinaci stimulantů v našem SPORT ENERGY DRINKu, kterými jsou kofein, taurin a extrakt ze zeleného čaje. Zelený čaj je silný antioxidant a dokonce podporuje využití tukových zásob jako zdroj energie! Taurin pomáhá oddálit pocit únavy při cvičení a stejně jako kofein zvyšuje koncentraci na sportovní výkon.

 

Aby toho nebylo málo, přidali jsme do SPORT ENERGY DRINKu ještě beta alanin, který pomáhá oddálit svalovou únavu, čímž dokáže prodloužit naši pracovní sérii!



PŘÍJEMNÉ OSVĚŽENÍ!

Kromě pořádné nálože energie, kterou náš SPORT ENERGY DRINK nabízí, si můžete vychutnat jeho osvěžující melounovou příchuť, která není ani kyselá, ani přeslazená. Co by to bylo za léto bez melounu, že?



BEZ UMĚLÝCH SLADIDEL!

Už jste se setkali s energetickým nápojem bez umělých sladidel? Ne? Vyzkoušejte náš SPORT ENERGY DRINK a užijte si tuto premiéru, protože energetický nápoj se dá vyrobit i bez nich. Chcete přece žít zdravým životním stylem, tak proč do sebe cpát zbytečná umělá sladidla navíc?!



NEJEN DO POSILOVNY!

Pokud nejste zastánci klasických nakopávačů na bázi NO, které spíše podporují prokrvení svalů, vyzkoušejte náš SPORT ENERGY DRINK, který obsahuje zejména stimulanty, díky kterým se budete cítit jako znovuzrození! Tento drink se hodí i do jiných sporty, například plavání, běh, box a další (i vytrvalostní) aktivity.

 

Díky vysoké koncentraci stimulantů vám bohatě postačí i poloviční dávky a i přesto do sebe dostanete více energie než z klasických energetických nápojů z plechovky. Vyzkoušejte a uvidíte sami!

Autor: Adam Palovčík