Nejste si jisti, který z našich proteinů zvolit? Poradíme vám!

 

Určitě jste si již stihli všimnout, že VelkéSvaly.cz mají v nabídce zcela nový protein WPC 80. Je to náš již 3. protein v řadě.  Přečtěte si, jaké jsou mezi nimi rozdíly.

 

Co mají naše 3 proteiny společného

V nabídce máme 100% Whey Protein, Heavy Protein z “Black Edice“ a nově WPC 80. Ani jeden z proteinů není krokem vedle. 

 

Pro každý z nich platí:

Je vytvořen s poctivostí, pílí a s ohledem na váš sportovní výkon. 

Neobsahuje žádné zbytečnosti.

Neobsahuje Aspartam, ani Acesulfam K.

Neobsahuje zahušťovadla.

Proteinová složka je tvořena 100% jen Whey Proteinem.

Neobsahuje Kolagen, ani žádné levné rostlinné proteiny.

 

100% Whey Protein

Náš první Whey Protein, ve kterém je zastoupen 100% pouze Whey protein. Obsahuje kvalitní instantní Whey protein, vyrobený CFM metodou, která je mezi proteinovými koncentráty číslo jedna. Důvodem jeho oblíbenosti je, mimo jiné, vysoký obsah bílkovin a skvělá stravitelnost.

Skoro každý, kdo 100% Whey Protein ochutnal, mi dá za pravdu, že po chuťové stránce se mu nedá nic vytknout. Vybrat si nyní můžete ze 7 příchutí. 

Rozpouští se bez problémů a pění minimálně. 

 

Heavy Protein z “Black Edition“

Tento protein se řadí mezi špičkové Whey proteiny. Oproti našemu 100% Whey Proteinu obsahuje navíc Whey Isolát, volné formy BCAA a nebo třeba trávicí enzymy. Chuťově je opravdu luxusní. 

 

Whey 80

Náš protein s označením whey 80 je, dá se říci, obyčejným, nebo chcete-li, běžným syrovátkovým proteinovým koncentrátem. Neobsahuje Whey protein vyrobený certifikovanou CFM metodou. Tím pádem je jakousi levnější alternativou pro náš 100% Whey Protein, který je na tom společně s Heavy proteinem chuťově o něco lépe.

 

Každý si vybere ten svůj

Díky tomu, že máme v nabídce 3 různé proteiny, jsme schopni uspokojit skoro všechny vaše potřeby. Věříme, že i vy si u nás najdete ten svůj Whey Protein a budete v plnění vašich cílů o krok napřed.