Přemýšlíte, jak se nabudit? Zkuste náš produkt Caffeine! O tom, jak funguje a v čem vám může pomoci, si přečtěte v následujícím článku: 

 

Znáte takový ten pocit, když se vám ráno nechce ani z postele, natož do práce, nebo na trénink? Tak s tím je teď konec! Velké Svaly vám přinášejí účinnou pomoc.

O co se vůbec jedná? Kofein! Každý ho známe. Víme ale, k čemu slouží a a jak nám může pomoci?

 

Přirozeně se kofein nachází v kávě a v rostlině, zvané guarana. Je to úplně nejrozšířenější stimulant na světě. Stimuluje centrální nervovou soustavu a srdeční činnost. S tím souvisí také zrychlení metabolismu, který potřebujeme mít co nejrychlejší, abychom mohli spalovat více tuků, ale také přijmout více kalorií a při dietě nehladovět, možná si ji dokonce užívat.

 

Na co pozor?

Pozor bychom si měli dát při dávkování. Nejvyšší povolená jednorázová dávka kofeinu je 200mg, vyšší se nedoporučuje. Nechcete si přece zkazit den, nebo trénink vysokým tlakem. V krajních případech, při vysokém dávkování hrozí dokonce infarkt. Konzumujte dávky nejčastěji v rozmezí přibližně 6 hodin, to je totiž doba, po které bude kofein z těla úplně vyloučen. Rozhodně se řiďte doporučeným dávkováním na obalu. 

 

Praktičtější!

Největší výhoda produktu Caffeine oproti kávě je ta, že přesně víte, kolik kofeinu právě užíváte. Když si dáte kávu, tak se to hůře odhaduje. Také nemusíte čekat, až se vám uvaří voda v konvici, až káva trochu vychladne a tak dále. Stačí jen zapít vodou.

 

Pozor na pitný režim!

Kofein má mimo jiné také diuretické účinky, to znamená, že pomáhá tělu zbavovat se tekutin. Konzumujte alespoň 40 ml čisté vody na 1 kg vaší váhy denně.

 

Synergie!

Kofein zvyšuje účinky nakopávačů. Pokud si tedy nevíte rady s tím, že ten váš už vám nic nedělá, zkuste přidat kofein. Nebo vyzkoušejte náš nakopávač Infer/N.O. Black a nebudete chtít odejít z posilovny. Výborné účinky má kofein také v kombinaci se synefrinem, což je spalovač tuků. Při diety je kofein + synefrin jasná volba!

 

Vybírejte pečlivě!

Poctivě si při výběru čtěte složení doplňků s kofeinem. Velké Svaly vám nabízí 200 mg kofeinu v jedné tabletce. Víc už není povoleno! A za tu cenu? V poměru cena/počet tablet v balení lepší variantu nenajdete. 

 

Autor: Adam Palovčík