Nenechte si ujít poslední šanci zúčastnit se exkluzivního semináře! 

ANO – je to tak! I po navýšení kapacity semináře o 50 míst jsou téměř všechna místa zabraná!

Na exkluzivní seminář NaberSvaly s pěti významnými hosty zbývá méně než 10 míst a očekáváme velmi rychlé dovyprodání! 

Jestli ještě nemáš zarezervované své místo, zarezervuj si ho co nejdříve ZDE: www.nsch.cz/vstupenky

 

Pro koho je seminář určen a proč dorazit?

Seminář je rozhodně vhodný pro každého, kdo cvičí, bere to vážně a chce se někam posunout. Tento exkluzivní seminář bude místo, kde si každý může být jistý, že dostane ten nejlepší obsah a odpovědi na své otázky od těch nejkvalifikovanějších z oboru. Každý ze zúčastněných si běžně bere za hodinovou konzultaci či trénink minimálně téměř tisíc korun. Zde máte zhruba na 3 hodiny všech pět – jen pro Vás a vaše dotazy!

 

K čemu je cvičit dva roky špatně a mít téměř nulový progres? Není lepší zjistit, co třeba zlepšit či upravit a progresu pak dosáhnout mnohem rychleji? Navíc tak předejít zranění, stagnaci, atd... Každý, kdo to se cvičením myslí vážně by se měl vzdělávat a učit se trénovat efektivně, chytře a správně. A to ani nemluvíme o stravě a regeneraci...

 

Na internetu se vyskytuje plno polopravd, mýtů a různorodých názorů. 11. 2. v Praze si je společně objasníme a spolu s těmi nejlepšími zjistíme odpověď! Takže rozhodně doraz, těšíme se na tebe a slibujeme, že to určitě bude stát za to!

 

Každý návštěvník semináře bude mít navíc v případě zájmu možnost prohodit pak osobně pár slov s jakýmkoliv hostem semináře, nechat si třeba podepsat letáček, plakát, tričko, vyfotit se, atp.

 

 

Kdo budou přednášející tohoto exkluzivního semináře? 

Timea Trajteľová

 Jedna z nejúspěšnějších a nejznámějších Bikini Fitness závodnic v celé České republice a na Slovensku, držitelka několika prvních míst z velmi významných soutěží jak ve federaci INBA, tak IFBB a v neposlední řadě také velmi populární a krásná osoba - to je Timea Trajteľová.

Tímea Vám poví vše, co potřebujete vědět o závodění v kategorii Bikini fitness, ať už se to týká přípravy, výběru plavek, pózování, závodních zkušeností či cenných kontaktů. Dále zde bude pro zodpovězení dotazů všech zvědavých žen, které by rádi změnili, nebo ještě vylepšili svou postavu, ale neví jak na to...

Trápí li Vás cokoliv ohledně stravy, tréninku, zdraví, výživy, pózování, či závodů - Timea tu bude pro Vás.

A co se týče mužů, ti si to určitě užijí také, i když se budou jen koukat a poslouchat :P

 

Jonáš Petřík 

Jeden z nejkomplexnějších znalců ohledně nabírání svalové hmoty, síly, zvyšování výkonu a zlepšování obratnosti v celé české a slovenské republice. Známý sportovec, bývalý několikanásobný mistr světa ve freestyle karate a v neposlední řadě majitel skvělého GYMU v Praze - nejen to je Jonáš Petřík!

Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o dění na české a slovenské fitness scéně tuší, že Jonáš Petřík ví, o čem mluví. Naprostá většina jeho tvrzení je podložena mnohaletými, osobními zkušenostmi na sobě i na Jonášových klientech. Jonáš je jeden z nejkomplexnějších sportovců na našem území a my jsme přesvědčeni, že jeho pohled se širším kontextem a předané informace velmi oceníte!

 

Ondřej Kmošťák IFBB PRO 

Jeden z nejúspěšnějších českých a slovenských Physique závodníků, držitel IFBB Profi karty v této kategorii, absolutní vítěz soutěží Diamond Cup a Olympia Amateur Spain.

Ondřej Kmošťák je jeden z nejlepších závodníků Physiqe, které Vám můžeme nabídnout. Vzhledem k oblíbenosti kategorie Physique věříme, že Ondra bude na semináři zahlcen dotazy. Nebude zde ale jen proto, aby odpovídal na otázky, ale také proto, aby vám sám pověděl něco o tom, jaké to je být profesionální fitness model a závodník, jak se propagovat, jak trénovat, atd.

 

VSTUPENKY (zbývá méně než 10 míst!) => www.nsch.cz/vstupenky

 

Milan Šádek IFBB PRO

Bezpochyby jeden z nejlepších a nejuznávanějších českých a slovenských kulturistů, profesionál federace IFBB, obrovský talent a sportovec z Amix Teamu!

Milan Šádek - jedna z ikon české a slovenské kulturistiky na semináři rozhodně nesmí chybět! Zastupovat bude především kategorii kulturistiky. Předá Vám veškeré informace a know-how ohledně své přípravy, podělí se s Vámi o zkušenosti získané dlouholetým závoděním a přípravami svých svěřenců a v neposlední řadě zodpoví veškeré Vaše dotazy!

Samozřejmostí bude také možnost o něco privátnějšího pokecu, individuální dotazy, podpisy, fotky, a skvělá atmosféra!

 

Pavel Beran IFBB PRO

 Nejmladší český IFBB PRO v kategorii kulturistiky, obrovská a charismatická osobnost a veliký dříč! - To je Pavel Beran IFBB PRO!

Pavla Berana IFBB PRO zná snad každý, kdo se posledních pár let nějakým způsobem zajímá o dění na české a slovenské kulturistické scéně. Jedna z největších celebrit ve fitness komunitě současnosti, skvělý a charismatický chlap a v neposlední řadě skvělý sportovec s velmi širokou řadou znalostí, s perfektním, vydřeným tělem a velikou silou! Pavel je současně také český nejmladší držitel profi karty ve federaci IFBB (v kategorii kulturistiky).

Jsme si zkrátka naprosto jisti, že Pavel má všem účastníkům semináře předat velké množství exkluzivních a kvalitních informací! – Třeba i ze zákulisí jeho přípravy na soutěž, kde získal svou profi kartu!

Veškeré informace ohledně semináře naleznete ZDE (http://challenge.nabersvaly.cz/seminar), ale jak je psáno výše – zbývá méně než 10 posledních míst! Takže si běžte to své raději co nejdříve zarezervovat. Přece jen – akce je už za dveřmi! 

 

VSTUPENKY a REGISTRACE:

Veškeré informace ohledně semináře naleznete ZDE (http://challenge.nabersvaly.cz/seminar), ale jak je psáno výše – zbývá méně než 10 posledních míst! Takže si běžte to své raději co nejdříve zarezervovat. Přece jen – akce je už za dveřmi! 

 

VSTUPENKY a REGISTRACE: www.nsch.cz/vstupenky